Bästa Fildelning-programvaran Avsedd för PC: Kopiera Filer På webben

Att överföra datafiler från en bärbar dator till en annan på nätet är bäst att utföras genom särskiljande applikationer. Dessa är vanligtvis impair lagring. Vilken vanligtvis programvara to select för Peer to peer.

Det enklaste sättet att överföra filer från en dator till en ny är med hjälp av särskilda datasite datarum kurser. Fildelning application is vanligtvis impair lagring to laddar upp the filer och tillåt andra att nedladdning dem. Här är några av de mest populära programmen (vissa kan laddas ner och många arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

På grund av smartphones och bärbara datorer, vi har verkligen blivit mer mobil: vi har erhållen av med elektriska ledningar, tjocka kataloger med papper och kartongs with photographs. Det är mycket bra när allt som krävs är lagrat i en säker plats as till hands ~ och detta kan vara inte en dröm, utan en verklighet.

Det finns kostnadsfritt moln produkter och tjänster online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Därför du kommer att ha användning av dem via alla maskin, kunna skriva om dokument med två klick, och work with kollegor över en bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är faktiskt en säker moln tjänst där man kan lagra och främja filer. I gratis återgivning har du 10 GB av ram tillgängligt, och i betalda variationer upp till ett par TB. Dessutom , finns det tariffer för familjer – ca. 4 användare, och för företag – med en ökning av lagringsutrymme.

ULTRA

MEGA kan beskrivas som pålitlig tjänster för att spara information och ett kommunikationsmedel i molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela filer, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln förvaringsutrymme där du kan butik dokument och marknadsföra tillgång med kollegor och partners. Här är det nära att} dela relates to giltighet eller kanske i parallel att arbeta på de allmänna datafilerna, skydda dem, och underhålla dem i syfte en obestämd period.

Google Drive

Google Drive är en impair lagrings assistance på Googles plattform. Det är verkligen lämpligt för personligt bruk och affärsorganisation: det ger dig användare med länkar, samarbete, redigering och data showing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln safe-keeping för hem och företag. Fortsätt att behålla filer och foton inuti molnet och så är de alltid nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll get med an additional nivå av skydd för poster eller fullständiga mappar.

iCloud

iCloud är definitivt Apples impair lagring som erbjuder dig tillgång till dina multimedia filer, fotografier och papper från någon enhet som helst. Molnet låter dig använda inbyggda applikationer, store och recover lösenord from alla enhet.

Låda

Behållare – något där du kan detaljhandel dokument, foton, videor, och så vidare Applikationen är tillgänglig på alla prylar, data är definitivt lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering inom-anslutningen.

VDR

Virtuella data-rummet är en webb lagring och samarbete programvara tillgängligt på any enhet. Med vdr det är enkelt att dela filer, visa, modifiera dem när och ladda ner hundratals dokument på en gång.

Slutför

Fildelning Datorprogram kan användas via vilken enhet som helst som helst} , så de nödvändiga filerna är alltid bekväma att «få» eller send – det som är viktigt är att få tillgång till internet.

File lagring erbjudanden är praktiskt för personligt bruk use och organisation. Du kan ladda upp ett organisera av familjemedlemmar foton, personliga dokument, och till och med shopping e-postlistor. Och de kommer att stödja entreprenörer spara på dyra värdutrymme, optimera arbetet ett fjärr team och besitta pris data till konsumenter.

 

Category
Tags

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traducir »
Comunícate con nuestro equipo
1